Gästbok

Namn:
E-post:
Ämne:
 cool glad flirtig ledsen arg sne retfull skamsen
Meddelande:

Dagens veckodag: (för att slippa SPAM)


28/11-12 (02:28)
Jacobs stege?
Hej tjejer!
Min mamma gick bort för tidigt för 13 år sedan. Nu sitter jag och försöker minnas hennes nycker och det slog mig hur hon inte kunde sluta sjunga eran Lassie-låt på flera veckor efter att hon hört er sjunga den på Jacobs stege. Dessutom var hon aldeles till sig över att Jacob själv hade verkat älska framförandet lika mycket som henne. Vet ni om programmet eller framträdandet finns att se igen? Det skulle betyda mycket för mig.

/Erik Skicka e-post till Erik Erik känner sig flirtig!

18/11-12 (14:58)
Saknar er!
Saknar er & er fantastiska musik!! Håller med föregående om att er uppenbarelse ger glädje & styrka! Jag ser er som ett riktigt järngäng, en skara starka kvinnor med massor av mänsklighet & styrkor!! ❤❤❤Saknar er & hoppas att få njuta av er på scen snart igen!! Kraaam till er alla

/Annie Skicka e-post till Annie Annie känner sig flirtig!

19/10-12 (20:27)
Värme
Tjejer, NI är otroligt saknade och det hoppas jag verkligen ni förstår. Kan inte föreställa mig att behöva stå ut med det offentliga livet när livet känns hårt. NI är underbara allihop var och en på ett unikt sätt som fler med mig nog håller med om.
Vi alla drabbas av nedgångar i livet, det ska gudarna veta och då för mig som inte behöver bemöta det offentligt så värmer och stärker er musik något oerhört. Jag hoppas verkligen innerligt att DU Marie och DU Josefin mår bra och finner kraften inom er att stå med huvudet högt igen på jorden. Ingen kan förstå eller veta MEN jag tänker på er båda och bara längtar efter er UNDERBARA uppenbarelse. Låter kanske konstigt att säga så här men av de år jag följt er så har ni fått mig att skratta av lycka, gråta av sorg och känna KRAFT att möta dagen. DET är det inte många som gjort på det sättet. NI är helt makalöst underbara och starka, även när ni mår dåligt är ni fantastiska för ni har allt inom er och det vibrerar i luften. Så all kärlek och kraft till er vackra, underbara och STARKA kvinnor. Önskar jag hade hälften av er styrka och utstrålning både på och utanför scenen. GLÖM ALDRIG att NI är UNDERBARA, OAVSETT vad som händer i livet. Glöm aldrig tjejer.
Kram från mig

/Pia Bergman Skicka e-post till Pia Bergman Pia Bergman känner sig cool!

21/9-12 (19:19)
Undrar över textrad i Lassie
Hej Ainbusk jag hoppas att ni alla har det bra
Jag undrar över en textrad i den fantastiska sången Lassie. Textraden är i refrängen och börjar
Vi gick tass i hand och,,,,,,,,,,, Hur slutar den textraden? Tacksam för svar
Tack för allt i musikväg under alla år! Ni sjunger vackert :)! kram Cicci

/Cecilia Kronvall Skicka e-post till Cecilia Kronvall Cecilia Kronvall känner sig cool!

7/7-12 (22:49)
Tex för Dig, Marie - inbillar jag mig ...
Hej Marie!
Hoppas av hela mitt hjärta att Du har det allraallra bästaste av Bäst på hela jorden!!!
Har en text, Glimt i evighet, tonsatt av Karl-Erik Mattsson, som hyllades i alla stora tidningar och många media som den allra bäste tonsättaren av vissa dikter av Karin Boye. Inbillar mig att den skulle passa Dig - Din gudomligt vackra personlighet/själ ...Om möjligt: sänd mig ett mejl, snälla!!! Kram

/Sven-Erik Forslin Skicka e-post till Sven-Erik Forslin Sven-Erik Forslin känner sig cool!

10/6-12 (18:35)
kärlek...
Gick genom min skivor hemma,hitta låten Älska mig....skicka sms till min nufunna kärlek i Visby...och ville att han skulle lysna på låten /texten......underbar låt ,älskar den......kram Elisabeth

/Elisabeth Skicka e-post till Elisabeth Elisabeth känner sig cool!

23/5-12 (20:28)
var är ni
En sommar för fem år sedan var jag i vita bergs parken och lyssnade på er...en fantastisk kväll. Josefin sjön sången ska jag stanna eller gå...det avgjorde mitt liv, jag fattade ett beslut...självklart ska jag gå. Det beslutet är mitt bästa, lever lycklig nu. Saknar er sång och er enegi. Kram Pia

/pia forset lien Skicka e-post till pia forset lien pia forset lien känner sig cool!

18/5-12 (20:49)
Pris
Hej,
Vill höra vad det skulle kosta att ni sjung lite till min dotters bröllopp
i när kyrka den 30 juni MVH Ludde

/Ludde Tham Skicka e-post till Ludde Tham Ludde Tham känner sig cool!

3/4-12 (23:28)
En liten vår hälsning från ett fans
Hej töser. Jag Susanna undrar hur man r tag i lassiesången med er. Den är så underbart vacker. Önskar er alla fyra en go och trevlig påsk.lycka till. Kom ut i sommar vet ja och sjung på gotlandsfärjorna över till fastlandet och tvärt om. Stor kram älskar er töser .kram susanna i Stockholm. Älskar er så mitt hjärta skriker ainbusk ainbusk.

/Susanna Skicka e-post till Susanna Susanna känner sig cool!

16/3-12 (04:08)
.....
......... kram på er.


/christer nilsson
12/3-12 (22:09)
Gunatt siv gutt
Hej!

För något år sedan fick jag höra er version av "Gunatt siv gutt" med arrangemang av Benny Andersson. Den låten är minst sagt fantastisk men går inte att få tag på någonstans. Fram tills för några månader sedan kunde man åtminstone höra den på youtube men nu är den bortplockad.

Säg att det finns något sätt att få tag på den här låten, jag älskar den och skulle göra mycket för att kunna lyssna på den!

Hälsningar, Emma

/Emma Skicka e-post till Emma Emma känner sig cool!

25/12-11 (17:39)
Hej Ainbusk-sångare!
Tack för många goda lyssnarstunder, liksom dagens:

Roligt att höra dig sjunga på radion, Josefin!
Jag talade med Håkan på tåget söderut, för ett antal år sedan, bland annat om det där med att sjunga tillsammans med andra. Att göra det själv är förstås mycket roligare.

Jag ser fram emot att se dig igen, ånyo efter mer än en halv livstid. Sist fick jag för mig att du var en annan välsjungande Nilsson och skall avståndet fortsätta att växa med åldern, då får jag kanske lika svårt att känna igen dig nästa gång och bara det tog ett antal år sist, innan ett ljus började gå upp för mig - fast helt säker kan jag förstås aldrig vara sådana gånger.

Hälsningar
Stefan Meijer

/Stefan Meijer Skicka e-post till Stefan Meijer Stefan Meijer känner sig cool!

24/10-11 (00:38)
Hallå där...
Det var väldigt länge sedan jag var inne här,fast jag ser att ni fortfarande sover så då gör det inget ;).Hoppas att ni mår bra och jag hoppas att ni vaknar till liv snart för det är dötrist utan er!
Många kramar till er alla!


/Emma
27/9-11 (04:05)
Spela i Hälsingland utan Lill Babbs
Hej tjejer har haft kontakt med magnus tidigare och vore kul om ni kundr komma till Hälsingland ned er nusik och härliga sång.-..

/Kevin Skicka e-post till Kevin Kevin känner sig cool!

25/9-11 (18:52)
Kom igen!!
Bra och snygg hemsida ni har!
Var är ni? Jag letar och lyssnar men finner er ingenstans. Är det inte dags att komma ut på banan igen??!!

//B


/Biggan Skicka e-post till Biggan Biggan känner sig cool!

24/9-11 (22:56)
saknar er
Ni borde gå i hop med mia skäringer och ha en show, äkthet och sjålvdistans samt HUMOR¨!!!!!


/elice igen
10/9-11 (23:26)
svara gärna!!
vill inte pressa, men om Du,josefin, levererar som i Cornelis Grimasch om morgonen så borde du komma med ny sång snart igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!


/als mamma
10/9-11 (22:44)
ta tag i detta nu marie och josefin
lämnar du ni era faans ???


/mats älskarinna
10/9-11 (22:07)
VAD BEROR DET PÅ ATT NI INTE SVARAR PÅ INLÄGG?? VA
SVARA NU!!!!!!!!!!!!


/MELICE IGEN
10/9-11 (21:53)
KOM TILLBAKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skynda att älska: höstvisa. Kom igen nu!!!!!!! vi saknar er!!!!Er kombination av humor musikalitet med kvinnnlig modern feminism passar mig mfl.


/melice
Bakåt Fler